Ostoskorissa ei ole tuotteita
Verkkokauppa

Petzl Tikka 2 4 LED otsavalaisin

Monipuolinen, pieni ja kevyt 4LED otsavalaisin yleiskäyttöön. Kaksi valonvoimakkuutta ja huomiovilkku. Maailman myydyimmän LED otsavalaisimen uusin versio!

Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Elektroninen kytkin on helppokäyttöinen hanskatkin kädessä ja muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Valon kallistuskulman säätönivel. Elastinen, säädettävä Petzl Long Life otsapanta. Parannettu, saranoitu paristokotelon avausmekanismi. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Voidaan käyttää myös Petzl Core akulla kun halutaan minimoida paino ja maksimoida suorituskyky kylmissäkin olosuhteissa (ei sis. toimitukseen).
Vesitiiviys: IP X4 roiskevesitiivis.
Valovirta: 40 lumenia.
Valon maksimi kantama: 29m.
Maksimi paloaika: 120h eco asennossa.
Paino: 81 g (sis. paristot).
3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
CE.

Lisävarusteet: Core Li-Poly akku USB latausjohdolla (E93100). Kypäräkiinnikesarja työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin (E04405). ADAPT monipuolinen kiinnikesarja erilaisiin käyttötarpeisiin (E97900). Poche Tikka kuljetuskotelo jolla valaisin voidaan kuljettaa paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön (E93990).

Tuotemallit

Tuotekoodi Hinta Määrä Osta
e93pg_tikka_2_gris.jpg 229/1655
39,90 € / kpl